Форум фермерів України

свіжина:

Буріння свердловин на воду

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 9 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Сало
ПовідомленняДодано: П'ят грудня 28, 2012 9:18 pm 
Офлайн

З нами з: Суб грудня 08, 2012 12:00 am
Повідомлення: 89
Порадьте рецепт смачного сала.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Сало
ПовідомленняДодано: П'ят грудня 28, 2012 9:43 pm 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: Нед лютого 19, 2012 2:19 pm
Повідомлення: 3292
Звідки: Вінницька обл.
Хіба буває сало не смачне????? :sh_ok: :sh_ok: :sh_ok: :sh_ok: :mi_ga_et:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Сало
ПовідомленняДодано: П'ят грудня 28, 2012 10:12 pm 
Офлайн

З нами з: Суб грудня 08, 2012 12:00 am
Повідомлення: 89
та ні просто рецепт може є якись,як ти робиш?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Сало
ПовідомленняДодано: П'ят грудня 28, 2012 10:18 pm 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: Нед лютого 19, 2012 2:19 pm
Повідомлення: 3292
Звідки: Вінницька обл.
Появляться мої дівчата все розпишуть. Якщо зможуть після корпоративів.... :hi_hi_hi:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Сало
ПовідомленняДодано: Нед грудня 30, 2012 8:27 am 
Офлайн

З нами з: П'ят квітня 13, 2012 6:55 am
Повідомлення: 732
Ми наприклад при солінні в бутилі,робимо в шматочках прорізи,шпигуємо туди порізаний шматочками часник.....мені так здається смачніше:) Термін зберігання не тривалий,декілька місяців,та як правило з"ідається швидше:)

_________________
...Доборолась Україна,до самого краю...гірше ляхів,рідні діти її розривають...
Т.Г.Шевченко


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Сало
ПовідомленняДодано: Нед грудня 30, 2012 2:31 pm 
Офлайн

З нами з: Суб грудня 08, 2012 12:00 am
Повідомлення: 89
Я так само роблю. :co_ol: Мій тесьть часто їздить в Київ завжди привозить з Вінниці сало,це сало просто бомба!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Сало
ПовідомленняДодано: Нед грудня 30, 2012 10:51 pm 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: Суб березня 31, 2012 8:52 pm
Повідомлення: 65
САЛО В ЦИБУЛИННІ

Склад:

Сало (бажано з м'ясним прошарком)
Для розсолу:
вода - 1 літр,
сіль - 1 склянка,
цибулиння (від 7-10 цибулин)
спеції
часник - 5-6 зубчиків,
лавровий лист - 3-4 шт,
перець запашний - 4-6 шт

Приготування:

Приготування розсолу:
У каструлю налити воду і насипати сіль.
Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
Покласти в розсіл промите лушпиня цибулі і кип'ятити прилизно 5 хвилин.
У киплячий розсіл покласти сало (розсіл повинен повністю покривати сало).

Довести до кипіння, зменшити вогонь (розсіл не повинен сильно кипіти) і варити приблизно 10 хвилин.
Вимкнути вогонь і залишити сало в розсолі ще на 15 хвилин.
Сало вийняти, покласти на тарілку і дати стекти розсолу (можна придавити сало пресом і залишити до повного охолодження).

Приєднання файлів:
000065kz.jpg
000065kz.jpg [ 49.55 Кб | Переглянуто 4493 разів ]


Приготувати суміш спецій:
Часник очистити й порубати.
Лавровий лист поламати.
Горошини перцю розчавити плоскою стороною широкого ножа.

В охолодженому шматку сала зробити невеликі надрізи й натерти спеціями, так, щоб спеції потрапляли в надрізи.

Сало загорнути у фольгу і прибрати в морозильник.
Добре заморожене сало нарізати гострим ножем на тонкі пластинки і їсти з чорним "Бородінським" хлібом.

Приєднання файлів:
29358133ce33.jpg
29358133ce33.jpg [ 74.38 Кб | Переглянуто 4493 разів ]


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Сало
ПовідомленняДодано: Нед січня 13, 2013 10:59 am 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: Нед лютого 19, 2012 2:19 pm
Повідомлення: 3292
Звідки: Вінницька обл.
Самий простіший спосіб то просто зробити надрізи та пересипати сіллю. Сало не можливо пересолити. Воно візьме солі стільки скільки йому потрібно і все.
Зберігається довго. Аж до пожовтіння. Але і жовте сало добре смакує. Багато людей його люблять саме після довгої витримки. Але то діло смаку.

На столі я люблю коли сало нарізано плоскими шматочками, тоненько, пересипане червоним, чорним перцем та окроплено оцетом. Як трошки просякне дуже смакує до картопельки та інших закусок.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Сало
ПовідомленняДодано: Нед січня 13, 2013 5:45 pm 
Офлайн

З нами з: Суб грудня 08, 2012 12:00 am
Повідомлення: 89
я так само робив як написала Таня дякую за рецепт!А ше я робив так, сало з мяснм прошарком маринуєм в спеціяхо м*яса на дві сутки в холод,пізніше варимо сало в росолі зі спеціями 1 год,перед тим завернувши його в харчову стреч плівку.Потім варимо 20хв додавши туди оцту 2ст.л,після цього витягуєм і ставим під груз вистигнути.Смачного.


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 9 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


{ RELATED_TOPICS }
 Теми   Автор   Відповіді   Перегляди   Останнє повідомлення 
Немає нових непрочитаних повідомлень у цій темі. Сало по-деревенски

курц

0

1391

П'ят січня 23, 2015 2:38 am

курц Переглянути останнє повідомлення

Немає нових непрочитаних повідомлень у цій темі. Самое вкусное сало.

курц

4

2178

Суб квітня 01, 2017 10:58 pm

viks24 Переглянути останнє повідомлення

Немає нових непрочитаних повідомлень у цій темі. Сало гарячого засолу – домашній делікатес!

курц

0

930

Нед лютого 19, 2017 9:15 pm

курц Переглянути останнє повідомлення

 


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
phpBB SEO