Форум фермерів України

свіжина:

Буріння свердловин на воду

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 5 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Самое вкусное сало.
ПовідомленняДодано: Вів грудня 22, 2015 2:46 pm 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: Нед лютого 19, 2012 2:19 pm
Повідомлення: 3250
Звідки: Вінницька обл.
Зображення

Советую взять на заметку этот простой и доступный рецепт вкусного сала, который Вы легко сможете приготовить к ужину или на закуску. Попробуйте - не пожалеете! Закусочка получается невероятно вкусная, сметают влёт.
Ингредиенты:
• сало
• вода - 1 литр
• поваренная соль - 1 стакан
• лавровый лист - 3-4 штуки
• перец горошком - по вкусу
• репчатый лук - 1 штука
• чеснок - 3-4 зубчика
• черный молотый перец.

Как приготовить вкусное сало:

Складываем сало в кастрюлю, а затем делаем рассол.

Рассол: на 1 литр воды высыпаем 1 стакан соли, добавляем 3-4 листика лаврушки, перчик горошком и одну луковицу (я ее очищаю) рассол закипятим и через минутку заливаем сало горячим рассолом, ставим гнет (под 3-х литровую банка с водой).

Пусть сало стоит в тепле 3-4 дня. Затем вынимаем из рассола, обтираем насухо и натираем чесноком давленным и посыпаем перчиком черным молотым, кладем на хранение в морозилку и за уши не оттащишь.

Приятного аппетита!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Самое вкусное сало.
ПовідомленняДодано: Вів грудня 22, 2015 8:17 pm 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: Вів грудня 22, 2015 8:08 pm
Повідомлення: 3
Аппетитно выглядит) Спасибо большое за рецепт!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Самое вкусное сало.
ПовідомленняДодано: Сер квітня 27, 2016 12:12 am 
Офлайн

З нами з: Сер квітня 27, 2016 12:07 am
Повідомлення: 3
А я мариную сало еще в луковое шелухе, рецепт нашла на одном сайте. Правда этот рецепт не для засолки.
Делаю так: свиную грудинку разделать на куски весом примерно 300 граммов. Затем стакан соли растворить в литре холодной чистой воды. Дальше нужно залить луковую шелуху соленой водой, добавить сахар, душистый перец горошком и семена кориандра. Добавить лавровый лист и поставить кастрюлю на огонь, довести до кипения и дать на тихом огне покипеть минут 15-20.
В пряную луковичную воду опустить куски свиной грудинки, довести до кипения и варить 10-15 минут, затем убрать с огня, накрыть крышкой и оставить сало в луковом маринаде до полного остывания. Получается очень вкусно!

Зображення


Востаннє редагувалось Blant в Сер травня 11, 2016 10:08 am, всього редагувалось 2 разів.

Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Самое вкусное сало.
ПовідомленняДодано: Сер квітня 27, 2016 1:44 pm 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: Вів лютого 09, 2016 10:31 pm
Повідомлення: 312
Звідки: Житомирщина
Свіже чи морожене сало ріжемо на тоненькі дольки і солим , перчим за смаком, можна добавити трішки інших спецій льемо ложку уксусу чи вина все пепемішуємо і в кульок. І в рюкзак. І до обіду теж за вуха не відтягнеш. Теж саме із мясом тільки протібно трішки підрумянити за обідом на вогнищі, і до маринаду краще добавити томатної пасти чи соку. Кум казав що тільки за цей шашличок день готовий по полях зайців ганяти. :hi_hi_hi: .

_________________
Використовуй те що маєш під руками, і не шукай собі проблеми додаткові!!!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Самое вкусное сало.
ПовідомленняДодано: Суб квітня 01, 2017 10:58 pm 
Офлайн

З нами з: Суб квітня 01, 2017 10:04 pm
Повідомлення: 1
Засолка сала сухим способом в пленке

Сало 1 кг
Соль каменная 2 ст.л
Специи или без по вкусу
PS: специи для сала можно выбрать любые: черный перец, красный перец, паприка, хмели сунели, лавровый лист, хрен, чеснок и тмин или любые другие специи по вкусу. Также можно использовать сушеные травы: петрушку, укроп, кинзу и т.д.

Сало обмыть, грязные места на кожице поскрести ножом, еще раз обмыть и обсушить салфеткой;

Если при засолке сала используются специи их необходимо перемешать вместе с солью;

Обсушенное сало хорошо натереть солью;

Затем завернуть сало в пленку и положить в холодильник;

Сало можно есть через 2-3 дня.

Сало толщиной от 3 см, без жестких жилок очень хорошо хранить в морозильной камере нарезая его непосредственно перед подачей на стол.-


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 5 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


{ RELATED_TOPICS }
 Теми   Автор   Відповіді   Перегляди   Останнє повідомлення 
Немає нових непрочитаних повідомлень у цій темі. Самое время закруток на зиму!

Александр1990

0

877

П'ят серпня 15, 2014 8:36 pm

Александр1990 Переглянути останнє повідомлення

Немає нових непрочитаних повідомлень у цій темі. Приєднаний(і) файл(и) Сало

kos

8

3616

Нед січня 13, 2013 5:45 pm

kos Переглянути останнє повідомлення

Немає нових непрочитаних повідомлень у цій темі. Сало по-деревенски

курц

0

981

П'ят січня 23, 2015 2:38 am

курц Переглянути останнє повідомлення

Немає нових непрочитаних повідомлень у цій темі. Сало гарячого засолу – домашній делікатес!

курц

0

505

Нед лютого 19, 2017 9:15 pm

курц Переглянути останнє повідомлення

 


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB
phpBB SEO